Even binnenkijken - videobeelden

Ben je benieuwd hoe jouw nieuwe appartement er uit komt te zien? Bekijk dan zeker deze video even. Het gaat hierbij om een video in de David Ricardostraat 166, woningtype A5-C. In deze video krijg je een goed beeld van de staat van oplevering en de directe omgeving.

VR tour - The David

Met de VR tour hieronder kun je impressies van The David bekijken vanuit de binnentuin. Klik op het blauwe icoontje om ook binnen in een woning te kijken. De beelden die in de VR tour zijn gebruikt, zijn artist impressions. Zo krijg je een beeld van hoe de woning er uit kan komen te zien nadat je hem volledig hebt ingericht en aangekleed. Er kunnen kleine afwijkingen zijn met de werkelijkheid, en er kunnen aan deze beelden geen rechten worden ontleend. Wil je meer weten over hoe de woning wordt opgeleverd? Deze informatie vind je terug in de veelgestelde vragen. Bekijk ook het filmpje hierboven even, daarop zie je beelden van een echte woning.

Naar de veelgestelde vragen

Impressie beelden

Hieronder kun je alle artist impressions voor The David nog eens rustig bekijken. Klik links of rechts in de foto om te bladeren. De beelden die hier staan zijn van verschillende woningtypes. Het is dus niet zo dat deze beelden altijd van toepassing zijn op het door jou gekozen appartement.